VERKIEZINGEN 26 mei 2019 Laat van je horen!


Vraag:

Mijn dochter is alleenstaande moeder met 3 grote zonen en heeft sinds 1 maand borstkanker. Haar wedde valt terug naar nog geen 1100 euro


0 seconden geleden gesteld

Wij hebben alle mogelijke instanties gevraagd om hulp maar wij kwamen terug van een kale reis nog geen 1100 euro en dat is het.
Wel na haar behandeling van ongeveer meer10 maand is er een kans van een éénmalige vergoeding van tussen de 500-2000 euro.
Mijn dochter is 43 jaar nooit gestempeld altijd gewerkt en haar best gedaan en haar moeder 41 jaar gewerkt nooit gestempeld en ik ben haar stiefvader 46 jaar gewerkt.Ik vind dat niet eerlijk en dat zal ons zeker en veel van onze entourage beïnvloeden bij de volgende verkiezingen.


Antwoord:
 • Bart De Wever Beantwoord
  Bart De Wever

  Het is onze intentie om de laagste uitkeringen op te trekken ifv de budgettaire mogelijkheden. meerIk kan moeilijk oordelen over deze specifieke situatie gezien ik niet alle details ken maar het is wel onze intentie om de laagste uitkeringen op te trekken ifv de budgettaire mogelijkheden. We voorzien de mogelijkheid om op een laagdrempelige, flexibele manier de mogelijkheid om enkele uren per week te werken. minder

  9 dagen geleden beantwoord
 • Kris Peeters

  Nog geen antwoord.

  Steun deze vraag en deel ze zo veel mogelijk op social media, zodat deze snel beantwoord wordt.

  Steun vraag
 • Maggie De Block

  Nog geen antwoord.

  Steun deze vraag en deel ze zo veel mogelijk op social media, zodat deze snel beantwoord wordt.

  Steun vraag