VERKIEZINGEN 26 mei 2019 Laat van je horen!Kom naar Hallo Politici Live en stel je vraag!

Kom naar Hallo Politici Live en stel je vraag!

Op zaterdag 17 en zondag 18 november opent het bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement haar deuren voor het brede publiek met twee dagen over de werking van onze democratie. Bezoekers krijgen dankzij Hallo Politici de kans om het gesprek aan te gaan met een politicus. Kom naar het event, ontmoet één van de vele politici en stel je meest prangende vragen live aan hen!


Hoe gaat het in zijn werk?  • In de lokettenzaal helpt een medewerker van Hallo Politici je een vraag te stellen: aan welke politici? over welke bevoegdheden? wat is een goede vraag?

  • Per gespreksronde zitten 4 politici elk aan een tafel klaar met plaats voor exact één gesprekspartner. Je schuift aan met je vraag bij een politicus naar keuze. 

  • Elke 7 minuten krijgt een andere vraagsteller de kans om een gesprek aan te knopen. Na driekwartier start een tweede gespreksronde met 4 nieuwe politici, driekwartier later volgt een derde en laatste ronde


Loading...

Loading...5 redenen waarom je dit niet wil missen


* Je maakt de democratie live mee.
* Een politicus moet wel antwoorden. Je zit er namelijk voor. Bovendien vraag je meteen een verduidelijking.
* Het is een unieke kans om een politicus naar jou te doen luisteren.
* Het is een unieke kans om nieuwe oplossingen aan te reiken voor problemen waar jij van wakker ligt.
* Je kan een selfie met een politicus maken. Dit ontbrak zeker nog in je portfolio ;-


Praktisch


Zaterdag 17 november van 14u tot 16u35 en zondag 18 november van 10u tot 12u35  in de lokettenzaal van het Vlaams parlement,  IJzerenkruistraat 99, 1000 Brussel.


Partners


Dit evenement kwam er op initiatief van het Vlaams Parlement, dat Hallo Politici uitnodigde om het evenement uit te werken. Hallo Politici is een initiatief van Europahuis RyckeveldeTreecompany en De Wakkere Burger.

170 dagen geleden